Bo Nygaard Larsen

''Jeg vil ikke være med til at dele os op i "os" og "dem", for vi er, uanset hvor vi er født, alle en af os.''

Bo Nygaard Larsen

''Jeg vil ikke være med til at dele os op i "os" og "dem", for vi er, uanset hvor vi er født, alle en af os.''

Jeg er en humanist, der vil gøre en forskel. Og jeg vil gøre det i øjenhøjde. Min drivkraft i mit politiske arbejde er netop at møde mennesket dér, hvor det nu befinder sig i livet. Der er ingen grund til at være berøringsangst - heller ikke, når livet gør ondt. Det menneskesyn vil jeg tage med mig ind i Folketinget, for det er vigtigt, at vælgerne kan genkende sig selv i de politikere, de vælger.

Min drøm er, at vi får humanismen og næstekærligheden tilbage. Vi må aldrig bilde os ind, at fordomme og fordømmelser er vejen frem. Det er en selvforstærkende effekt, for jo mere vi isolerer os fra det internationale samarbejde, jo større bliver kløften i samfundet. Jeg vil ikke være med til at dele os op i "os" og "dem", for vi er, uanset hvor vi er født, alle en af os. Min drøm er også, at vi herhjemme igen bliver et land med den brede og smalle kultur i centrum.

UDDANNELSE FOR ALLE

Som radikal er jeg optaget af, at vi alle får en god uddannelse. Det begynder i folke- eller privatskolen, og det fortsætter på de videregående uddannelser eller på erhvervsuddannelserne.

KLIMAET KALDER

Klimaforandringerne er kommet for at blive. Vi bliver nødt til at være mere ambitiøse med klimaet og miljøet, ellers sender vi en næsten ubetalelig regning videre til de næste generationer.

EN ANSTÆNDIG FLYGTNINGEPOLITIK

Jeg er for næstekærlighed og humanisme. Derfor vil jeg arbejde for, at Danmark igen får en anstændig flygtningepolitik. Vi kan ikke huse alle verdens flygtninge, men vi kan samarbejde med de andre lande i EU om en bedre fordeling, så opgaven bliver lagt på flere skuldre.

OM MIG

Jeg tænker skævt og har derfor altid en anderledes tilgang til selv de mest traditionelle emner. Jeg stiller de spørgsmål, andre ikke gør, fordi jeg har en oprindelig nysgerrighed.

Jeg har det godt med folk fra andre partier. Det er vigtigt at kunne skelne mellem politiske debatter og personligt samvær. Derfor kan jeg sagtens skåle med en politisk modstander, jeg lige har været i infight med.

Jeg elsker kultur, og er optaget af den litterære scene omkring år 1900. Ikke mindst er jeg begejstret for Gustav Wied og Herman Bang. Jeg har en særlig passion for ishockey og krydderurter, jeg er nørd inden for gin og tonic, og jeg elsker at fodre de vilde fugle i vores have.

 

KONTAKT
E-mail: bonygaardlarsen@me.com
Tlf.: 40 76 21 51

KAMPAGNELEDER
Valdemar Klinken
Tlf.: 2213 2289
E-mail: valdemar.klinken@outlook.dk

OPSTILLET I
Sjællands Storkreds
- Grevekredsen

TILLIDSHVERV

Medlem af Solrød Byråd siden 1. januar 2014
Spidskandidat, Radikale Venstre, kommunalvalget 2017

CV

2018: Grundlægger Nygaard kommunikation
2009-2017: Mediekonsulent, Roskilde Stift
2009-2016: Redaktør, Danske Sømands- og Udlandskirker
2000-2016: Freelance journalist, bl.a. for DR P1
1997-2000: Journalist på tv-produktionsselskaber
1997: Uddannet journalist, Danmarks Journalisthøjskole
1991: Uddannet handelsassistent
1989: Højere Handelseksamen
1969: Født den 18. august i Sulsted nord for Aalborg