Nadeem Farooq

''Vi må for guds skyld ikke lade nogen spille os ud mod hinanden. Jeg vil kæmpe for lige muligheder uanset køn, religion og etnisk baggrund.''

Nadeem Farooq

''Vi må for guds skyld ikke lade nogen spille os ud mod hinanden. Jeg vil kæmpe for lige muligheder uanset køn, religion og etnisk baggrund.''

Jeg tror, at det er sundt for politikere at trække stikket i nogle år og prøve kræfter med job på arbejdsmarkedet. Det har jeg selv prøvet. Det har jeg aldrig fortrudt.

Jeg havde ellers lagt politik på hylden. For at være mere sammen med min børn. Men jeg er dybt bekymret over polariseringen i vores samfund. Mange føler sig fremmedgjorte. Som følge af globaliseringen, migrationen og den teknologiske udvikling. Derfor er jeg blevet politisk aktiv igen. For at finde holdbare løsninger på reelle problemer.

Vi må for guds skyld ikke lade nogen spille os ud mod hinanden. Jeg vil kæmpe for lige muligheder uanset køn, religion og etnisk baggrund. Jeg vil arbejde for at genskabe tilliden i samfundet, til hinanden og til vores institutioner. Der er udfordringer nok. Men der er ingen udfordringer, som den bedste udgave af Danmark, ikke kan løse. Fremad!

EUROPA SKAL GÅ FORREST I DEN GRØNNE OMSTILLING

Jeg vil arbejde for, at alle lande i EU forpligter sig til at gøre EU helt fri for kul, olie og gas i 2050. Gerne før! EU’s støttekasser smækkes i, hvis et land ikke lever op til de grønne aftaler.

VÆRDIERNES EUROPA

Jeg vil gøre EU til frontløber i kampen for et internationalt retssamfund, for menneskerettigheder, ligestilling og for FN’s verdensmål. I en verden med Putin og Trump, må EU vise demokratisk lederskab.

DIGITAL OMSTILLING OG FLERE JOB

Europa skal sætte turbo på den digitale omstilling og skabe millioner af nye job. Til gavn for især Europas unge, der tørster efter fremtidshåb. Et stærkere Europa giver et mere socialt Europa.

OM MIG

Jeg er 42 år, gift og tre piger (Isha, Medina og Hannah). Jeg er pt. på fædrebarsel med Hannah på 12 måneder. Jeg bor i Høje-Taastrup landsby med kort afstand til både byliv og natur. Jeg elsker fortovsrestauranter, biblioteker, museer, fodbold og storbyrejser i Europa. Real Madrid står mit hjerte meget nært!

Jeg stiller op for Europa, fordi jeg tror på Europa. Ja, udfordringerne er store, men vi kan sagtens løse problemerne, hvis vi står sammen og tør forvente mere af hinanden. Det er nu eller aldrig for Europa. Og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at styrke Europa. Og dermed styrke muligheden for at finde rigtige løsninger på rigtige problemer.

Jeg har afgivet det løfte, at jeg under valgkampen vil have fokus på at fortælle om MIN politik snarere end at angribe modpartens politik. Jeg er en fejlbarlig politiker, der lærer hver eneste dag.

KONTAKT
E-mail: nadeem@farooq.dk
Tlf.: 30 30 67 30

TILLIDSHVERV

- 2011-15: Medlem af Folketinget. Arbejdsmarkedsordfører, skatteordfører og iværksætter ordfører.
- 2010-2011:Viceborgmester i Høje-Taastrup Kommune. Formand for Erhvervsudvalget.
- 2006-2010: Byrådsmedlem i Høje-Taastrup Kommune. Formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

CV

- 2017- : Underdirektør i FA, Finanssektorens Arbejdsgiverforening.
- 2016-17: Politisk chef i FA.
- 2015-16: Ledelsesrådgiver og selvstændig konsulent.
- 2006-11: Senioranalytiker i PBS/Nets.

Derudover underviser i økonomi på CBS og DTU.