Maria Mejse Mortensen

''Jeg have EU i øjenhøjde med os unge og hive mine jævnaldrende med i stemmeboksen, for det europæiske samarbejde er alt for vigtigt til, at vi kan ignorere det.''

Maria Mejse Mortensen

''Jeg have EU i øjenhøjde med os unge og hive mine jævnaldrende med i stemmeboksen, for det europæiske samarbejde er alt for vigtigt til, at vi kan ignorere det.''

Jeg hedder Maria Mejse Mortensen og er en 19-årig pige fra Silkeborg, som denne sommer dimitterede fra Silkeborg Gymnasium. I år 2015 lige efter retsforbeholdsvalget meldte jeg mig ind i Radikal Ungdom, nok som et resultat af at være et kæmpe retfærdighedsmenneske og være træt af hele den komplicerede og uigennemskuelig debat, der var om afstemningen.

EU I ØJENHØJDE

Som ungt menneske kan EU til tider virker langt væk, en smule snørklet og noget uforståelig. Det forstår jeg sagtens, for debatten har det med at spille på alle tangenterne på en gang, frem for at tage en tone ad gangen.

Jeg ønsker at bringe EU i øjenhøjde med os unge og at hive mine jævnaldrende med i stemmeboksen, fordi det europæiske samarbejde bare er alt for vigtigt til, at vi kan ignorere det. Jeg tror på, at vi er stærkere sammen, og at de udfordringer, vi står over for i vores tid, oftest er grænseoverskridende, og derfor må vi også løse dem på tværs af grænserne.

SAMMEN OM KLIMAET

Jeg brænder virkelig for klimaet - både fordi at klimaforandringerne holder mig vågen om natten, men også i ren kærlighed til menneskeheden og de kommende generationer, for jeg ønsker at efterlade en klode, som de kan leve videre på.

Jeg tror fuldt og fast på, at der skal handles nu - men at vi ikke løse hele klimakrisen alene, men at vi skal stå sammen og gennem EU for at opnå de resultater, som er nødvendige, for at jeg og mine jævnaldrende også kan få lov at give en stabil klode videre til vores børn og børnebørn.

KONTAKT
E-mail: mariamejse.mortensen@me.com
Tlf.: 30 48 67 86

CV OG TILLIDSHVERV

  • 2015 - 2018 Silkeborg Gymnasium
  • Medlem af Radikal Ungdom siden 2015
  • 2016 – 2017 Kasserer ved Radikal Ungdom Viborg-Silkeborg
  • 2017 - 2018 Formand ved Radikal Ungdom Viborg-Silkeborg
  • 2017 - 2018 Medlem af Kommunikations- og kampagneudvalg ved Radikal Ungdom
  • 2018 - 2019 Bestyrelsesmedlem ved Radikal Ungdom Viborg-Silkeborg
  • 2018 - Repræsentant for RU i Radikale Venstre Silkeborgs bestyrelse August